Het lijkt erop dat u gebruik maakt van een adblocker.

Helaas wordt ons domein geblokkeerd door de meestgebruikte adblockers omdat in onze domeinnaam het woordje 'ad' te vinden is. Om deze website correct te kunnen gebruiken dient u deze uit te schakelen voor onze website. Excuses voor het ongemak

skip to Main Content
0318-668979 info@adfox.nl Verlengde Parkweg 82, 
6717 GR, Ede

Kies voor een klantgerichte werkwijze

Bent u op zoek naar een administratiekantoor dat ook echt rekening houdt met u? Dan bent u bij adFox op de goede plek. Wij hebben ruim 18 jaar kennis en ervaring in huis als administratiekantoor. Onze specialisten kunnen u dus met diverse diensten helpen. AdFox hanteert hierbij een klantgerichte werkwijze. Onze belastingadviseur bespreekt vooraf altijd met u wat u van ons verwacht en wat het bijbehorende kostenplaatje is. Op deze manier weet u altijd waar u aan toe bent, wat natuurlijk wel zo prettig is voor u.

Zowel particuliere als zakelijke klanten

Ons administratiekantoor heeft zich gespecialiseerd in belastingzaken voor het mkb en de zzp’er. Dat wil echter niet zeggen dat alleen ondernemers van onze diensten gebruik kunnen maken. Ook wanneer u als particulier een boekhouder zoekt voor hulp bij financiële of fiscale zaken zijn wij u graag van dienst.

Verder kunnen wij u ondersteunen bij het aanvragen van huurtoeslag of het wijzigen hiervan. Daarnaast helpt ons administratiekantoor u graag wanneer u advies wilt over uw hypotheek of verzekeringen. Dankzij de kennis en ervaring die wij in huis hebben, kunnen wij u uitstekend helpen.

Administratiekantoor

Waarom ons administratiekantoor? Hierom

U zou natuurlijk kunnen kiezen voor een andere boekhouder. Want waarom zou u ons administratiekantoor inschakelen en niet een andere? Omdat u bij ons altijd van het volgende profiteert:

  • AdFox heeft al meer dan 18 jaar kennis en ervaring als belastingconsulent.
  • Wij helpen niet alleen ondernemers, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht.
  • Ons administratiekantoor werkt met Exact Online voor onze zakelijke klanten, waardoor u uw gegevens 24/7 kunt bekijken.
  • Ook buiten de kantooruren kunt u ons bereiken.
  • Doordat onze belastingadviseurs met regelmaat bijgeschoold worden, zijn wij op de hoogte van de laatste wetgeving.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op

Wanneer u graag meer informatie wilt over onze diensten of een afspraak wilt maken, kunt u altijd contact met ons administratiekantoor opnemen. Wij staan graag voor u klaar en bespreken graag met u waarbij wij u kunnen helpen. Wilt u een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Bel dan naar 0318-668979. U kunt ook op onze website het terugbelformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Zendt u ons liever een e-mail? Dan kan dit naar info@adfox.nl. Wat mag ons administratiekantoor voor u betekenen?

administratiekantoor

0318 - 668979 Offerte aanvragen