Boekhouder

ADMINISTRATIEKANTOOR ADFOX

Hulp bij belastingzaken nodig?

AdFox is uw boekhouder voor verschillende fiscale en financiële zaken. Wij hebben al ruim 30 jaar ervaring als administratiekantoor. Hierdoor weten wij precies wat er komt kijken bij de verschillende fiscale en financiële diensten. Daarnaast volgen wij met regelmaat een bijscholingscursus. Onze boekhouder heeft dus ook de benodigde kennis over de laatste wetgeving. Wij hebben al veel particulieren en ondernemers naar tevredenheid mogen helpen bij hun belastingzaken. Bent u de volgende voor wie wij aan de slag gaan?

Waarmee kan onze boekhouder helpen?

Of u nu iemand zoekt voor uw complete administratie of iemand die alleen uw belastingaangifte verzorgt, onze boekhouder staat graag voor u klaar. Wij helpen zowel particulieren als ondernemers met verschillende fiscale en financiële zaken. U kunt hierbij denken aan:

 • Het samenstellen van jaarstukken
 • Het bijhouden van de boekhouding van uw bedrijf, waaronder uw loonadministratie en doen van de verschillende belastingaangiftes
 • Voor ondernemers werkt onze boekhouder met speciale software, waardoor u overal en altijd uw administratie kunt inzien
 • Particulieren kunnen bij ons terecht voor bijvoorbeeld belastingaangifte of hulp bij financiële problemen
 • Wij voorzien u graag van passend advies

Waarom klant worden
bij adFox

Administratiekantoor adFox is sterk in het kleinbedrijf. Wij denken altijd met u mee en geven u deskundige adviezen. Wij zijn het administratiekantoor dat u als ondernemer scherp houdt en uw bedrijf alle aandacht geeft die het nodig heeft.

 • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring als belastingconsulent
 • Hulp bij een breed pakket aan diensten
 • Wij zijn een erkend financieel adviseur
 • Zowel particuliere als ondernemers kunnen wij bijstaan
 • Ook voor passend advies over fiscale en financiële zaken

Terugbelverzoek

Wilt u graag teruggebeld worden?

  Wij werken klantgericht

  Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel bij adFox. Onze boekhouder doet er dan ook alles aan om u zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Voordat wij aan de slag gaan met uw boekhouding of belastingaangifte brengen wij tijdens een persoonlijk gesprek in kaart wat u van ons verwacht. Op basis hiervan berekenen wij het kostenplaatje. Zo weet u van tevoren altijd waar u aan toe bent. Daarnaast hanteren wij een persoonlijke werkwijze. Wij vinden het belangrijk om als boekhouder een verlengstuk van uw onderneming te zijn en dat bereiken wij door goed persoonlijk contact. Daarom zijn wij ook buiten kantorenuren voor u bereikbaar.

  Nog vragen? Bel of mail ons

  Wilt u graag meer informatie willen over onze boekhouder? Heeft u nog een vraag die u ons graag zou willen stellen? Of wilt u direct gebruikmaken van onze diensten? In al deze gevallen staan onze medewerkers graag voor u klaar. U kunt telefonisch contact opnemen door te bellen naar 0318-668979. Wanneer u ons graag een e-mail stuurt, dan kan dit naar info@adfox.nl. Waarvoor heeft u onze boekhouder nodig?