Het lijkt erop dat u gebruik maakt van een adblocker.

Helaas wordt ons domein geblokkeerd door de meestgebruikte adblockers omdat in onze domeinnaam het woordje 'ad' te vinden is. Om deze website correct te kunnen gebruiken dient u deze uit te schakelen voor onze website. Excuses voor het ongemak

skip to Main Content
0318-668979 info@adfox.nl Verlengde Parkweg 82, 
6717 GR, Ede

Uw boekhouding uit handen geven?

Wanneer u als zzp’er werkt, dan bent u ook wettelijk verplicht om een zzp administratie bij te houden. Ook moet uw boekhouding aan specifieke eisen voldoen. Voor u als zzp betekent dit dat u op de hoogte dient te zijn van allerlei belastingregels. Steekt u liever al uw tijd in uw bedrijf en niet in uw administratie? Laat adFox dit dan voor u regelen. Met meer dan 18 jaar ervaring kunnen wij u dit uit handen nemen. Wij ontzorgen u helemaal, zodat u zelf nergens meer omkijken naar heeft en u zich volledig kunt richten op uw bedrijf.

Waar moet uw zzp administratie aan voldoen?

Wanneer u als zzp werkt, dan zijn er een paar belangrijke documenten die u moet bewaren. Hoe u uw administratie bijhoudt, maakt niet uit, zolang uw zzp administratie maar het volgende bevat:

  • Grootboekadministratie
  • Inkoop- en verkoopadministratie
  • Administratie van uw crediteuren en debiteuren

Zou u graag meer informatie willen ontvangen over onze mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u hoe wij kunnen helpen.

Zzp administratie

De wetten en verplichtingen

In de wet zijn een aantal regels vastgelegd waaraan uw zzp boekhouding moet voldoen. Zo moet uw administratie minimaal 7 jaar bewaard worden. Dit geldt niet alleen wanneer u als zzp uw boekhouding online regelt, maar is ook van toepassing op papieren documenten. Deze termijn geldt dus ook voor bonnetjes en bankafschriften van uw bedrijf. Let er hierbij op dat bonnetjes kunnen verkleuren door zonlicht, waardoor deze onleesbaar worden. Bewaar deze daarom dubbelgevouwen. Voor meer informatie over het bijhouden van uw boekhouding kunt u altijd terecht bij onze medewerkers.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij staan graag voor u klaar als zzp. AdFox heeft de kennis en ervaring in huis om u op verschillende vlakken bij te staan. Heeft u nog vragen over hoe wij u kunnen helpen met uw administratie? Of zou u direct gebruik willen maken van onze mogelijkheden?

In beide gevallen kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0318-668979. Wilt u graag een e-mail sturen, dan kan dit naar info@adfox.nl. U zult dan zo spoedig mogelijk van ons een antwoord ontvangen. Laat uw zzp administratie tot in de puntjes verzorgen en neem vandaag nog contact op met adFox.

Zzp administratie

0318 - 668979 Offerte aanvragen