Fiscalist

ADMINISTRATIEKANTOOR ADFOX

Wij zijn uw specialist

Bent u naar een fiscalist op zoek? Dan bent u bij adFox aan het juiste adres. Ons administratiekantoor beschikt over ruim 18 jaar kennis en ervaring. Kiest u voor ons, dan weet u ook zeker dat al uw belastingzaken tot in de puntjes verzorgd worden. Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Daarom houdt onze fiscalist ook rekening met uw wensen. Vooraf zullen wij altijd met u doornemen wat uw wensen zijn en wat er mogelijk is. Zo weet u te allen tijde waar u aan toe bent en dat is natuurlijk wel zo prettig.

Waarbij wij kunnen helpen

AdFox kan u als fiscalist met verschillende diensten helpen. Wij staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Een greep uit onze diensten:

 • Het verzorgen van uw boekhouding. Dit kunnen wij u helemaal of gedeeltelijk uit handen nemen
 • Het doen van belastingaangifte. Voor ondernemers kunnen wij bijvoorbeeld ieder kwartaal de omzetbelasting regelen
 • Onze medewerkers kunnen ondersteuning bieden bij financiële of fiscale problemen
 • Particulieren helpt onze fiscalist ook bij het aanvragen of het wijzigen van toeslagen
 • Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij u ook van passend advies voorzien

Wanneer u graag meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen. Wij vertellen u hierover graag meer.

Waarom klant worden
bij adFox

Administratiekantoor adFox is sterk in het kleinbedrijf. Wij denken altijd met u mee en geven u deskundige adviezen. Wij zijn het administratiekantoor dat u als ondernemer scherp houdt en uw bedrijf alle aandacht geeft die het nodig heeft.

 • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring als belastingconsulent
 • Hulp bij een breed pakket aan diensten
 • Wij zijn een erkend financieel adviseur
 • Zowel particuliere als ondernemers kunnen wij bijstaan
 • Ook voor passend advies over fiscale en financiële zaken

Terugbelverzoek

Wilt u graag teruggebeld worden?

  Kies voor een gecertificeerd bedrijf

  Onze fiscalist is een gecertificeerde fiscaal adviseur. Dit betekent dat onze medewerkers de opleiding tot fiscaal adviseur voor het klein- en middenbedrijf gevolgd hebben bij het FSDC (Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum). Alleen wanneer een fiscalist met succes de cursus heeft afgerond, mag deze de beschermde titel dragen. Daarnaast volgen onze adviseurs regelmatig een cursus, zodat ze op de hoogte blijven van de laatste wetgeving op fiscaal en financieel vlak. Wij hebben dus de kennis in huis om u uitstekend van dienst te zijn op verschillende vlakken.

  Onze fiscalist inschakelen? Bel of mail ons

  Zou u graag meer willen weten over onze fiscalist? Of heeft u nog een andere vraag die u zou willen stellen aan ons? Onze medewerkers staan voor u klaar. Zij bespreken graag met u hoe wij kunnen helpen. Neem direct contact met ons op door te bellen naar 0318-668979. Wilt u liever een e-mail sturen?

  Dan kunt u dit doen naar info@adfox.nl. U kunt ook meteen op de website een afspraak maken, zodat u door ons teruggebeld wordt. Wanneer u zoekt naar een fiscalist, dan is adFox uw specialist.