Over ons

ADMINISTRATIEKANTOOR ADFOX

adFox is een kleinschalig kantoor met maximale en persoonlijke aandacht voor de klant. Jaco en Sonja de Vos zijn partners en de drijvende krachten achter adFox. Als je bij ons binnenkomt nemen wij de tijd voor een persoonlijk en zakelijk gesprek, je belandt niet in een spreekkamer, maar in een kantoor met een huiselijke sfeer. We hebben ook klanten die zomaar even komen buurten in hun gewone dagelijkse kleding. Wij zijn ervan overtuigd dat, als je een goede relatie met je klanten opbouwt, je hen zakelijk het beste kunt adviseren. Dan kun je ook persoonlijke factoren meewegen.

We hebben een ruime gevarieerde klantenkring en kunnen zo een concurrerend tarief hanteren. Onze prijzen zijn echt anders dan die van de grote kantoren. Bij ons geen ‘uurtje-factuurtje’, maar wij werken met vaste tarieven per maand.

We vinden een deskundig en eerlijk advies belangrijk. We hebben een goede reputatie en willen dat een klant een eventuele controle met vertrouwen tegemoet kan zien. We zijn dan ook aangesloten bij de NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen) waarmee kwaliteit gewaarborgd blijft.

We willen graag dat onze klanten tevreden over ons zijn en blijven, en ons aanbevelen bij anderen.

Adfox-website-1980-102

Jaco de Vos, Fiscaal Adviseur

Adfox-website-1980-110

Sonja de Vos, Fiscaal Adviseur

Waarom klant worden
bij adFox

Administratiekantoor adFox is sterk in het kleinbedrijf. Wij denken altijd met u mee en geven u deskundige adviezen. Wij zijn het administratiekantoor dat u als ondernemer scherp houdt en uw bedrijf alle aandacht geeft die het nodig heeft.

  • Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring als belastingconsulent
  • Hulp bij een breed pakket aan diensten
  • Wij zijn een erkend financieel adviseur
  • Zowel particuliere als ondernemers kunnen wij bijstaan
  • Ook voor passend advies over fiscale en financiële zaken